Algemeen

Onze leden

We hebben veel verschillende leden. De meesten zijn Nederlands maar we hebben op het moment een heel paar internationale leden en we staan open voor alle nationaliteiten. Echter blijft onze voertaal Nederlands. Ze spelen D&D, luisteren Russian Hard Bass, schilderen, drinken bier, drinken geen bier, spelen spelletjes, zeilen, bewerken hout, maken cocktails, studeren hard en/of zijn lid van commissies.

 

Een van de geweldige dingen van de Bolk is dat onze leden veel dingen zelf doen. We hebben een open eettafel die wordt bereid door onze eigen leden van maandag tot en met donderdag, je kan je hier online aanmelden. Daarnaast is er een commissie die grote aantallen tostis zelf maakt door het jaar heen. Ze variëren veel in recepten (die ze zelf bedenken) en zijn te bestellen als snack aan de bar.

 

De Bolk is deel van een verbond van gelijksoortige verenigingen in Nederland genoemd ZEUS. We bezoeken elkaar voor feestjes en activiteiten en op die manier ontmoeten we veel meer studenten en bezoeken we andere plekken dan slechts onze eigen sociëteit.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren onze leden vele activiteiten, of ze nou deel zijn van een commissie of niet.
Bijvoorbeeld: BBQ, Gotcha (een speciaal tikkertje spel dat we de eerste maanden van het collegejaar spelen), Kerstdiner, Wintersport, veel thema feestjes en borrels, ledenweekend (gaan kamperen en rondhangen met alle leden), LAN party, film marathon, Kookwedstrijd, BlikBierBorrel, Archery Tag en schilderen met Bob Ross. We hopen al onze leden te kunnen helpen met wat ze ook maar willen organiseren.